Als je een abonnement aanschaft via Dharamsaal, dan heb je onbeperkt toegang tot de online lessen zolang je betalend abonnee blijft. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Je kunt annuleren voordat het abonnement verlengd wordt, tot de laatste dag waarop jouw abonnement geldig is. In ‘Mijn Profiel’ kun je zien hoe lang je abonnement nog geldig is totdat het verlengd wordt.

Als je boeken bestelt bij Dharamsaal, dan verzenden we deze naar het door jouw opgegeven adres in Nederland. We verzenden met PostNL. Na verzending geldt er een inzagetermijn van 14 dagen. Mocht je de boeken willen retourneren binnen deze termijn, dan dien je zelf voor verzending te zorgen, met adequate verpakking. Als de boeken in nieuwstaat bij ons zijn aangekomen zullen we het volledige aanschafbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de bankrekening waarmee je betaald hebt.

Mochten de boeken schade hebben opgelopen in het vervoer naar jou toe, laat ons dat dan weten vóórdat je de boeken terugstuurt, door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met een foto van de schade. Dan sturen we je een retourlabel, zodat je geen kosten hebt aan de retourzending. Wanneer we de boeken hebben ontvangen, zullen we vervangende exemplaren sturen.