Hariang Kaur (Christine Michon)

De meeste lessen op Dharamsaal worden gegeven door Hariang Kaur. Zij is het hoofd van 3HO Nederland, het yogacentrum in Enschede wat ze in 1990 heeft opgericht. Hariang Kaur heeft meer dan 50 jaar ervaring in het lesgeven van yoga.

Door de jaren heen heeft Hariang Kaur honderden anderen opgeleid tot Kundalini yogaleraar. Als enige in Nederland is Hariang Kaur gecertificeerd opleider voor KRI niveau’s 1, 2 en 3.

Ze is onder meer bekend door haar standaardwerken Het Kundalini yoga werkboek’, Groot yoga basisboek’, ‘Groen en Gezond’ en door haar vele artikelen in Happinez, Yoga Magazine en het Tijdschrift voor Yoga.

Hariang Kaur is de Lead Trainer van de Kundalini yogalerarenopleidingen KRI Level 1, Level 2 en Level 3 in Enschede. Ze is een Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP). Ook is zij als gecertificeerd leraar verbonden aan de 3HO Women Conscious Pregnancy Yoga lerarenopleiding.

Ze heeft kunstopleidingen gevolgd aan de AKI in Enschede en de Rijksuniversiteit in Warschau, Polen. Daarna heeft ze de Hatha yogalerarenopleiding gevolgd bij Wiet Hardy en bij Saswitha, en daaropvolgend de KRI Kundalini yogalerarenopleiding in Amsterdam bij Guru Jagat Singh en bij Yogi Bhajan in New Mexico. Ze heeft de opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie gevolgd bij Centrum Boswijk.